VELKOMMEN TIL MEDSEA INVEST S.L.

MEDSEA INVEST er et norskeid meglerforetak som har spesialisert seg på salg av nye boliger både på Costa Blanca og Costa del Sol.

Medsea Invest er autorisert som eiendomsmegler i Spania, og siden starten i år 2000 har vi hjulpet flere hundre kunder med å realisere drømmen om en egen bolig i Spania.

Vi har også etablert et eget advokatkontor - Medsea Legal, som tar seg av alt det juridiske rundt selve eiendomsoverdragelsen, og vi hjelper til med alt fra å opprette konto i Spansk bank, til å søke om NIE nummer, tegne husforsikring, opprette testamente og til å levere inn spansk selvangivelse for alle våre kunder. Vi tar hele kjøpsprosessen på norsk med deg, slik at blir like enkelt å kjøpe bolig i Spania som det er i Norge.

Ønsker du å snakke med noen som har kjøpt bolig av oss så har vi en lang liste med fornøyde kunder som gjerne deler sine erfaringer med deg.

Ta gjerne kontakt med en av våre eiendomsmeglere for en uforpliktende prat eller for å avtale tid for visning - og lykke til i jakten på drømmeboligen!Søk Bolig