Praktfulle villaer med 3 soverom og eget svømmebasseng, omgitt av nydelige omgivelser!

Las Colinas,  Orihuela Costa
Prisantydning
1.350.000


Generelle trekk

REF: CK5798 Boligtype: Enebolig Soverom: 3 Bad: 3 NYBYGG
850 m 45 Km 13 km 500

Beliggenhet

Las Colinas er et eksklusivt villaområde inne på Las Colinas golfbane i nærheten av Villamartin og San Miguel de Salinas. Las Colinas er en av de aller beste golfbanene i Spania, og det finnes også en flott restaurant og supermarked inne på området som har 24-timers vakthold. Det tar kun 5 - 10 minutter å kjøre til noen av de beste strendene i Orihuela Costa og det samme til Zenia Boulevard - ett av Spania´s største kjøpesenter. Fra Alicante flyplass tar det ca 45 minutter med bil og fra San Javier (Murcia) flyplass tar det ca 10 minutter. Torrevieja by med sitt store utvalg av butikker, restauranter, treningssenter, norsk lege, kino, spillehall m.m er også kun noen minutter unna.

Generelt

Fantastiske villaer beliggende i det lukkede golfparadiset Las Colinas. Villaene går over èn flate og inneholder 3 doble soverom, 3 bad (alle en-suite), romslige stue med store vinduer og skyvedører mot hagen og bassenget, åpen kjøkkenløsning med en egen kjøkkenøy og hvitevarer (Miele) inkludert i prisen. Med over ett mål tomt og store terrasser og hage både mot syd og vest har man sol hele dagen. Villaene er i gjennomgående høy standard og kommer blandt annet med topp kvalitet hvitevarer, LED belysning, 5x10m svømmebasseng, elektriske persienner, elektrisk portåpner til parkeringen mm inkludert i prisen. Villaene er omgitt av flott natur og den prisvinnende golfbanen Las Colinas. Ønsker man mer urbane områder finner man det store kjøpesenter i La Zenia cirka 10 minutter unna og flere langstrakte sandstrender er omtrent 15 minutter unna.

KJØP TRYGT AV NORSK AUTORISERT EIENDOMSMEGLER I SPANIA MED EGET ADVOKATKONTOR
Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet.

Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella, Puerto Bañus.


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig