Playa Flamenca-Attraktive leiligheter med 2 soverom og sydvendte terrasser!

Playa Flamenca,  Orihuela Costa
Prisantydning
165.000


Generelle trekk

REF: CK5484 Boligtype: Leilighet Soverom: 2 Bad: 2 NYBYGG
20 m 45 Km 950 m 50 m

Beliggenhet

Playa Flamenca er et populært område beliggende 4 km sør for Torrevieja by og 45 minutters kjøring sør for Alicante flyplass. Til Murcia flyplass er det kun 15 minutter. Playa Flamenca er kjent for sine flotte strender, hyggelige restauranter og butikker samt Zenia Boulevard, regionens største kjøpesenter. I området finner man også idrettsanlegg med både fotballbaner, basket - og tennisbaner samt innendørs svømmebasseng.   

Generelt

Nytt boligkompleks som vil bestå av 54 flotte leiligheter med 1, 2 eller 3 soverom med garderobe, stue og kjøkken, enten på bakkeplan med en hage eller i 2 etasje med romslige takterrasser med utsikt over middelhavet.Denne leiligheten har 2 soverom og har en gjennomgående høy standard  og leveres med hvitevarer fra Teka , kjøkkenvifte i børstet stål, stekeovn og topp, mikroovn og integrert kjøleskap med fryser. Badene blir levert med speil og baderomsmøbel og med dusjvegg i glass. Leilighetskomplekset har også et flott bassengområde som kan brukes året rundt. Fra leiligheten er det gangavstand til Zenia Boulevard som er ett av Spania´s største kjøpesenter samt til stranden og til alle koselige restaurantene og butikkene som er i området. 

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet. Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella.

Vennlig hilsen Medsea Invest teamet


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig