MÅ SEES! Luksuriøse eneboliger med 3 soverom og svømmebasseng, 5 minutter å gå til stranden!

Los Alcázares
Prisantydning
383.000


Generelle trekk

REF: CK5754 Boligtype: Enebolig Soverom: 3 Bad: 3 NYBYGG
200 m 45 Km 400 m 200 m

Beliggenhet

Los Alcazares er en liten perle langs sørkysten av Spania, cirka 1 time å kjøre å kjøre fra flyplassen i Alicante og 10 minutter fra flyplassen i San Javier (Murcia).

Generelt

Nye lekre villaer beliggende like ved de flotte strendene i Los Alcazares. En times tid å kjøre fra flyplassen i Alicante og rundt 30 minutter fra den nye flyplassen i Murcia. Område kan, i tillegg til å ha flotte strender, by på golfbaner, shopping, restauranter, tapas-barer, minigolf, go-kart og andre fasiliteter. Her er det nok å gjøre for folk i alle aldre! Villaene inneholder 3 soverom med innebygde garderober, 3 bad, lys og lufte stue med stor takhøyse, terrasse og hage med basseng i 1.etg samt to terrasser i 2.etg i tillegg til en solrik takterrasse på toppen av huset. Det er også parkeringsplass til bilen på egen tomt. Villaene er i gjennomgående høy standard og har et topp moderne design. 

KJØP TRYGT AV NORSK AUTORISERT EIENDOMSMEGLER I SPANIA MED EGET ADVOKATKONTOR
Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet.

Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella, Puerto Bañus.


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig