Luksusleiligheter med 2 soverom og terrasser på 30 kvm! Nydelig utsikt og nære butikker og restauranter.

Villamartin,  Orihuela Costa
Prisantydning
213.500


Generelle trekk

REF: CK5862 Boligtype: Leilighet Soverom: 2 Bad: 2 NYBYGG
50 m 45 Km 5 Km 150 m

Beliggenhet

Villamartin ligger i kystkommunnen Orihuela Costa, kjent for sine flotte golfbaner og hvite strender. Fra flyplassen i Alicante er det 45 minutter og fra Murcia flyplass er det ca 20 minutter. 3 Km unna ligger Zenia Boulevard, ett av Spania´s største kjøpesenter og Torrevieja ligger ikke mer enn 4 kilometer fra Villamartin. 

Generelt

Nytt og flott leilighetskompleks bestående av leiligheter med 2 soverom og 2 bad (hvorav 1 en-suite). Bygget går over 4 etasjer og man har valg mellom leilighet med privat hage, mellometasjeleiligheter med terrasse eller penthouse leilighet med privat takterrasse. Leilighetene har et sjarmerende design og er topp moderne. Det er en romslig stue med åpen kjøkkenløsning og direkte tilgang til terrassen via store skyvedører.

Tilhørende leilighetskomplekset er det et nydelig fellesområde med grøntareal og svømmebasseng. Beliggende rett ved golfbanen i Villamartin og kun 10 minutter å gå fra "Villamartin Plaza" som er et senter med matbutikk, restauranter, cafeer og andre hyggelige fasiliteter.  


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig