På strandsiden! Ny leilighet med 3 soverom, lekkert og barnevennlig fellesområde.

Campoamor,  Orihuela Costa
Prisantydning
235.000


Generelle trekk

REF: CK5496 Boligtype: Leilighet Soverom: 3 Bad: 2 NYBYGG
50 m 45 Km 500 m 300 m

Beliggenhet

Campoamor er et koselig lite tettsted som ligger rett ved middelhavet og med kun 45 minutters kjøring til Alicante flyplass og med 10 minutters kjøring til Murcia (San Javier) flyplass. Campoamor er kjent for sine kritthvite sandstrender samt koselige butikker og restauranter. Det er ca 2 km til Zenia Bouevard som er ett av Spania´s største kjøpesenter, 3 km til nærmeste golfbane ( det er flere av de i samme område ), samt 4 km inn til Torrevieja by. 

Generelt

Lys og lekker leilighet med 3 soverom og 2 bad og romslig stue med åpen kjøkkenløsning. Leilighetene holder gjennomgående høy standard og har havsutsikt fra leiligheten. Tilhørende leilighetskomplekset finnes stort felles svømmebasseng, flotte grøntområder og tennisbaner. Leilighetskomplekset ligger kun 5 minutter gangavstand fra den store sandstranden i Campoamor, samt nære matbutikker og restauranter. Kun 5 minutter til Zenia Boulevard - et av Spania´s største kjøpesenter. Det er ikke lett å finne leiligheter på strandsiden til denne prisen, men her har vi endelig fått et kjempebra alternativ som i tillegg er prisgunstig.

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet. Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella.

Vennlig hilsen Medsea Invest teamet


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig