LA ZENIA - Luksusleiligheter med 2 eller 3 soverom, unikt og flott fellesområde!

La Zenia,  Orihuela Costa
Prisantydning
230.000


Generelle trekk

REF: CK5541 Boligtype: Leilighet Soverom: 2 Bad: 2 NYBYGG
200 m 45 Km 1 Km 100 m

Beliggenhet

La Zenia tilhører kystkommunen Orihuela Costa som ligger 4 km sør for Torrevieja by, og 45 minutters kjøring fra Alicante flyplass og 15 minutter fra Murcia flyplass. Området er kjent for å ha et av Spania´s største kjøpesenter - Zenia Boulevard , og for sine langstrakte strender og koselige restauranter. I nærområdet finnes også fotballbaner, tennisbaner, innendørs svømmebasseng m.m. Her er det mye å gjøre både sommer som vinter!!

Generelt

Eksklusive leiligheter beliggende i La Zenia med gangavstand til La Zenia stranden og til Zenia Boulevard som er ett av Spania´s største kjøpesenter! Leilighetene på bakkeplan har en koselig privat hage, leilighetene i andre og tredje etasje har en stor terrasse med havsutsikt, mens leilighetene på toppen har en privat takterrasse. Leilighetene er lyse og luftige og inneholder 2 eller 3 soverom og 2 bad, samt stue med åpen kjøkkenløsning. Fra den romslige stuen er det direkte utgang til en solrik terrasse med utsikt over det flotte bassengområdet og grøntområdet som tilhører komplekset. Her er det et stort svømmebasseng for både voksne og barn, samt en oppvarmet lagune som også kan benyttes på vinterstid. Disse leilighetene har en meget høy standard og kommer med sentral a/c ( kulde og varme ), hvitevarer, gulvvarme på begge bad, samt egen parkerinsplass i underjordisk garasjeanlegg. Det er gangavstand til kjøpesenteret Zenia Boulevard og den flotte La Zenia stranden, samt til mange koselige restauranter og kafeér. 

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet. Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella.

Vennlig hilsen Medsea Invest teamet


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig