Luksusleiligheter med 2/3 soverom rett ved stranden. Bestill din visningstur i dag!

Punta Prima,  Orihuela Costa
Prisantydning
221.000


Generelle trekk

REF: CK5769 Boligtype: Leilighet Soverom: 2 Bad: 2 NYBYGG
200 m 45 Km 1.5 Km 200 m

Beliggenhet


Punta Prima er et velkjent tettsted beliggende i kystkommunen Orihuela Costa, 3 km sør for Torrevieja by og 45 minutter fra Alicante flyplass og 15 minutter fra San Javier ( Murcia ) flyplass. Området er kjent for sine flotte strender, og har et mangfold av butikker og restauranter og ligger kun noen minutters gange fra ett av Spania´s største kjøpesenter, Zenia Boulevard.

Generelt

Vi har gleden av å lansere et nytt, luksuriøst leilighetskompleks i populære Punta Prima. Komplekset består av eksklusive leiligheter med 2 eller 3 soverom og med 2 bad, romslig stue med direkte utgang til den private terrassen/hagen og åpen kjøkkenløsning. Man kan velge mellom leiligheter på bakkeplan med egen hage, leiligheter med romslig terrasse eller toppleiligheter som går over ett eller to plan og som har en stor privat takterrasse med fantastisk utsikt.

Leilighetene holder en meget høy standard og leveres ferdig med aircondition i alle rom (både kulde og varme), pre-installering av tv og internett  og badene kommer ferdige med innredning, dusjvegger og gulvvarme. Alle leilighetene har også mulighet for privat parkering i underetasjen og egen bod. 

Komplekset er et såkalt "gated community" med flotte opparbeidede fellesarealer og med en idyllisk elv som går igjennom området. Det finnes 2 store bassenger med vannstråler og barnesone, samt solsenger som beboerne kan benytte seg av.  I tillegg har dette eksklusive komplekset eget område med innendørs spa, boblebad, badstue, samt innendørs og utendørs gym. For de minste er det også egne lekeområder slik at komplekset har noe å tilby alle aldersgrupper. små kan også nyte sine eksklusive lekeområder. Ta kontakt med Anders eller Markus i dag for å avtale visning!

 

KJØP TRYGT AV NORSK AUTORISERT EIENDOMSMEGLER I SPANIA MED EGET ADVOKATKONTOR

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet.

Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella, Puerto Bañus.


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig