WELKOM BIJ MEDSEA INVEST S.L.

MEDSEA INVEST is de leidende Noorse makelaar en ontwikkelaar met een groot, ervaren en meertalig team. Wij zijn leden, bijdragen en gereguleerd door beiden de Spaanse AIPP en internationale Vastgoedautoriteiten.

Scandinavisch design wordt gekenmerkt door ruimtes gevuld met licht, natuurlijke elementen, neutraal kleurenpaletten en strakke lijnen en we hebben de allerbeste luxe, hoge kwaliteit en moderne ontwikkelingen hier op de Spaanse Costas waar onze klanten van houden en wij geloven dat u er ook zal van houden.

Het Scandinavische principe van functionaliteit en eenvoud wordt ook toegepast op de aankoop proces met sterke communicatie en organisatie versterkt door 20 jaar ervaring. We zullen u stap voor stap begeleiden voor, tijdens en na het helpen bij het kopen van uw Droom hier in Spanje. Uw geluk en veiligheid is onze prioriteit.

Onze Juridische afdeling zal u bijstaan bij het aanvragen van een NIE-nummers, openen van uw bankrekening, contracten van water en elektriciteit en eigendomsoverdracht bij de notaris. We hebben sterk ontwikkeld relaties met een aantal van de leidende Spaanse banken om de beste voorwaarden mogelijk te maken afhankelijk van de omstandigheden dat u uw aankoop met een hypotheek wilt financieren.

Ons aftersales-team kan u helpen met alle afwerkingen zoals tv, internet en meubilair en onze juridische afdeling kan verder helpen met testamenten, successierechten en jaarlijkse belastingaangiften.

Alle verdere, meer gespecialiseerde informatie met betrekking tot, bijvoorbeeld, scholen, gezondheid, huisdieren of Specifieke interesses kunnen zo nodig worden verkregen want we weten goed dat het niet alleen maar om de woning gaat. neem gerust contact op, voor enige vragen die u heeft terwijl u begint te zoeken voor uw droomwoning onder de zon. We hopen dat u tussen onze Scandinavische selectie van moderne Spaanse woningen, uw droomwoning vindt.Zoek woning