Penthouse appartement over twee verdiepingen met 3 slaapkamers en een terras met prachtig uitzicht op zee!

La Florida,  Orihuela Costa
Vraagprijs
109.900


Algemene kenmerken

REF: RE0006 Type woning: Appartementen Aantal slaapkamers: 3 Badkamers: 2 SEGUNDA MANO
200 m 45 km 2.5 km 250 m

Locatie

La Florida is een gerenommeerd gebied op 45 minuten rijden ten zuiden van de luchthaven van Alicante en op 15 minuten rijden van de luchthaven van San Javier (Murcia). In de omgeving zijn er winkels, restaurants (inclusief het restaurant in Hellstrøm), sportfaciliteiten met een binnenzwembad, go-carts, een fitnesscentrum en een van de grootste winkelcentra van Spanje genaamd "Zenia Boulevard". Het duurt ongeveer 20 minuten om van La Florida naar het prachtige strand Playa Flamenca te lopen. Dit is een populair gebied omdat hier iets voor elke interesse is, zowel in de zomer als in de winter.

Algemene info

Dit prachtige penthouse-appartement met twee verdiepingen ligt in het gerenommeerde La Florida met een grote selectie restaurants en winkels op korte loopafstand. De woning bestaat uit 3 slaapkamers met ingebouwde kasten, 2 badkamers, ruime woonkamer, aparte keuken en 2 terrassen (waarvan een met een prachtig uitzicht op zee).
Op de eerste verdieping vindt u een grote woonkamer, 1 slaapkamer, 1 badkamer en een terras met uitzicht op het zwembad. Op de tweede verdieping zijn er nog 2 slaapkamers, 1 badkamer en toegang tot het grote terras met uitzicht op de Middellandse Zee. Bij het complex hoort een groot gemeenschappelijk zwembad.


Meer informatie

Deel met een vriend

Zoek woning