Modern herenhuis met 3 slaapkamers dicht bij alle voorzieningen!

Gran Alacant,  Alicante
Vraagprijs
134.000


Algemene kenmerken

REF: CK5339 Type woning: Rijhuis Aantal slaapkamers: 3 Badkamers: 2 OBRA NUEVA
50 m 4 km. 1500 m 200 m

Locatie

Gran Alacant is een gezellige badplaats op 10 minuten rijden ten zuiden van de luchthaven van Alicante. De plaats staat bekend om zijn prachtige zandstranden en gezellige terrasjes. Het is slechts 15 minuten rijden naar de stad Alicante, een grote stad met een grote haven en promenade en met een grote keuze aan winkels, restaurants en verschillende winkelcentra.

Algemene info

Fantastisch residentieel complex centraal gelegen in Gran Alacant, op slechts 5 minuten lopen naar het centrum van de stad. Hier is een grote selectie winkels, restaurants, supermarkt, apotheek etc. Het is slechts 10 minuten met de auto naar het centrum van Alicante en 5 minuten naar de luchthaven van Alicante. Met zijn aangename klimaat, lange stranden en de nabijheid van de hoofdstad, maakt deze stad het een ideale plek om te genieten van het leven, hetzij als toerist of als bewoner. De huizen bevatten 2/3 slaapkamers, 2 badkamers, een woonkamer en een ruime patio waar u uw auto kunt parkeren als u dat wenst.

Medsea Invest is een leidende  Noorse makelaar en ontwikkelaar. Wij zijn leden, bijdragen en gereguleerd door beiden de Spaanse AIPP en internationale Vastgoedautoriteiten. Sinds 2000 is ons ervaren meertalig team actief op de vastgoedmarkt dat u bijstaat stap voor stap voor, tijdens en na het helpen bij het vinden en kopen van uw droomhuis hier in Spanje.

Onze Juridische afdeling zal u bijstaan bij het aanvragen van een NIE-nummers,  openen van uw bankrekening, contracten van water en elektriciteit en eigendomsoverdracht bij de notaris. We hebben sterk ontwikkeld relaties met een aantal van de leidende Spaanse banken om de beste voorwaarden mogelijk te maken afhankelijk van de omstandigheden dat u uw aankoop met een hypotheek wilt financieren.

Ons aftersales-team kan u helpen met alle afwerkingen zoals tv, internet en meubilair en onze juridische afdeling kan verder helpen met testamenten, successierechten en jaarlijkse belastingaangiften.

Neem gerust contact op, voor enige vragen die u heeft terwijl u begint te zoeken voor uw droomwoning onder de zon. We hopen dat u tussen onze Scandinavische selectie van moderne Spaanse woningen, uw droomwoning vindt.


Meer informatie

Deel met een vriend

Zoek woning