Appartementen met 3 slaapkamers aan de kust in Campoamor!

Campoamor,  Orihuela Costa
Vraagprijs
145.000


Algemene kenmerken

REF: CK5715 Type woning: Appartementen Aantal slaapkamers: 3 Badkamers: 2 OBRA NUEVA
100 m 45 Km 500 m 200 m

Locatie

Campoamor is een gezellig klein dorpje direct aan de Middellandse Zee en op slechts 45 minuten rijden naar de luchthaven van Alicante en 10 minuten rijden naar de luchthaven van Murcia (San Javier). Campoamor staat bekend om zijn witte zandstranden en gezellige winkels en restaurants. Het is ongeveer 2 km naar Zenia Bouevard, een van de grootste winkelcentra van Spanje, 3 km naar de dichtstbijzijnde golfbaan (er zijn verschillende golfbanen in hetzelfde gebied), evenals 4 km naar de stad Torrevieja waar u een grote selectie winkels, restaurants vindt , bioscoop, pretpark 

Algemene info

Dit appartementencomplex ligt in Campoamor en heeft 7 verdiepingen. De appartementen hebben 2,3 of 4 slaapkamers en 1 of 2 badkamers, evenals een lichte en luchtige woonkamer met open keuken. Alle appartementen zijn voorzien van airconditioning, inbouwkasten in de slaapkamer, parkeerplaats en berging. In het appartementencomplex is een gemeenschappelijke ruimte waar u een zwembad heeft. Er is natuurlijk een lift die je van de parkeerplaats naar het appartement brengt. Het strand van Campoamor ligt op slechts 15 minuten loopafstand van de appartementen en er is een grote selectie van golfbanen in de omgeving. Deze woonwijk ligt ook dicht bij bars, restaurants, winkels, winkelcentra, banken en andere noodzakelijke voorzieningen.

Medsea Invest is een leidende  Noorse makelaar en ontwikkelaar. Wij zijn leden, bijdragen en gereguleerd door beiden de Spaanse AIPP en internationale Vastgoedautoriteiten. Sinds 2000 is ons ervaren meertalig team actief op de vastgoedmarkt dat u bijstaat stap voor stap voor, tijdens en na het helpen bij het vinden en kopen van uw droomhuis hier in Spanje.

Onze Juridische afdeling zal u bijstaan bij het aanvragen van een NIE-nummers,  openen van uw bankrekening, contracten van water en elektriciteit en eigendomsoverdracht bij de notaris. We hebben sterk ontwikkeld relaties met een aantal van de leidende Spaanse banken om de beste voorwaarden mogelijk te maken afhankelijk van de omstandigheden dat u uw aankoop met een hypotheek wilt financieren.

Ons aftersales-team kan u helpen met alle afwerkingen zoals tv, internet en meubilair en onze juridische afdeling kan verder helpen met testamenten, successierechten en jaarlijkse belastingaangiften.

Neem gerust contact op, voor enige vragen die u heeft terwijl u begint te zoeken voor uw droomwoning onder de zon. We hopen dat u tussen onze Scandinavische selectie van moderne Spaanse woningen, uw droomwoning vindt.


Meer informatie

Deel met een vriend

Zoek woning