Heldere appartementen met 2 slaapkamers, op loopafstand van het strand en alle voorzieningen.

Torrevieja
Vraagprijs
148.950


Algemene kenmerken

REF: CK5597 Type woning: Appartementen Aantal slaapkamers: 2 Badkamers: 2 OBRA NUEVA
40 m 41 Km 300 m 100 m

Locatie

Torrevieja is een populaire kustplaats op 45 minuten rijden ten zuiden van de luchthaven van Alicante en op 20 minuten rijden van de luchthaven van Murcia. Torrevieja heeft zowel zomer als winter veel te bieden, en hier zijn alle soorten winkels, van kleine charmante straatstalletjes tot luxe winkels. Daarnaast is het slechts 5 minuten rijden naar de Zenia Boulevard, een van de grootste winkelcentra van Spanje. Torrevieja is ook bekend om zijn prachtige zandstranden en verschillende daarvan zijn zogenaamde blauwe vlagstranden, wat betekent dat ze tot de beste van het land behoren.

Algemene info

Nieuw appartementencomplex bestaande uit 137 appartementen in de stad Torrevieja. Het complex is verdeeld over 3 verdiepingen en bestaat uit appartementen op de begane grond met een eigen tuin, appartementen op de tussenverdieping met grote terrassen en topappartementen met een eigen dakterras. Alle appartementen zijn rondom en helder en men krijgt zowel ochtendzon als middagzon. U kunt kiezen tussen appartementen met één, twee of drie slaapkamers, en het complex heeft ook mooie groene zones en een groot zwembad, evenals ondergrondse parkeergarages. Het is op loopafstand van winkels, restaurants en naar het strand.

Medsea Invest is een leidende  Noorse makelaar en ontwikkelaar. Wij zijn leden, bijdragen en gereguleerd door beiden de Spaanse AIPP en internationale Vastgoedautoriteiten. Sinds 2000 is ons ervaren meertalig team actief op de vastgoedmarkt dat u bijstaat stap voor stap voor, tijdens en na het helpen bij het vinden en kopen van uw droomhuis hier in Spanje.

Onze Juridische afdeling zal u bijstaan bij het aanvragen van een NIE-nummers,  openen van uw bankrekening, contracten van water en elektriciteit en eigendomsoverdracht bij de notaris. We hebben sterk ontwikkeld relaties met een aantal van de leidende Spaanse banken om de beste voorwaarden mogelijk te maken afhankelijk van de omstandigheden dat u uw aankoop met een hypotheek wilt financieren.

Ons aftersales-team kan u helpen met alle afwerkingen zoals tv, internet en meubilair en onze juridische afdeling kan verder helpen met testamenten, successierechten en jaarlijkse belastingaangiften.

Neem gerust contact op, voor enige vragen die u heeft terwijl u begint te zoeken voor uw droomwoning onder de zon. We hopen dat u tussen onze Scandinavische selectie van moderne Spaanse woningen, uw droomwoning vindt.


Meer informatie

Deel met een vriend

Zoek woning