Fantastiske leiligheter med 2 soverom.

Los Balcones,  Torrevieja
Prisantydning
219.900


Generelle trekk

REF: CK5714 Boligtype: Leilighet Soverom: 2 Bad: 2 NYBYGG
500 m 41 Km 2 Km 500 m

Beliggenhet

Los Balcones er et veletablert område 45 minutters kjøring syd for Alicante flyplass og 15 minutter nord for San Javier ( Murcia ) flyplass. Området ligger 3 km sør for Torrevieja sentrum, og har alt fra butikker og restauranter til tennisbaner, sykehus og nytt hotell. Det er 3 km til Zenia Boulevard, ett av Spania´s største kjøpesenter, og 2 km til nærmeste strand. 

Generelt

Dette boligkomplekset består av både leiligheter og eneboliger som alle disponerer et flott fellesområde med hager, lekeområder for barn samt et stort svømmebasseng. Man har valg mellom leiligheter på bakkeplan med privat hage eller i 2.etg med privat takterrasse. Alle leilighetene har 2 soverom og 2 bad, lys og romslig stue med åpent kjøkken. Stuen er lys og luftig med store vinduer og direkte tilgang til hagen/terrassen. Hvitevarer og parkering i underjordisk garasjeanlegg er inkludert i prisen!

Beliggenheten er veldig sentral med gangavstand til restauranter, barer, banker, frisører og butikker. De nærmeste strendene og kjøpesenter ligger cirka 5 minutter unna med bil. Det er et flott område både for voksne par og barnefamilier da det er rikelig med fasiliteter i nærområde. Man finner både badeland, gokart, golfbaner og flotte turveier i nærområde. Fra flyplassen i Alicante tar det cirka 30 minutter via motorveien AP7 og rundt 40 minutter fra riksveien 332 som går langs kysten.

KJØP TRYGT AV NORSK AUTORISERT EIENDOMSMEGLER I SPANIA MED EGET ADVOKATKONTOR

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet.

Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella, Puerto Bañus.


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig